INTERIM PROFESSIONALS

Emplooyer bemiddelt in tijdelijke posities tussen opdrachtgevers en kandidaten.

Indien er tijdelijk behoefte bestaat aan specifieke kennis of capaciteit of als een opdrachtgever wil beoordelen of een kandidaat geschikt is om binnen zijn/haar organisatie te functioneren, kan het inzetten van een interim professional immers een goede oplossing zijn.

 

Interessante opdrachten via dienstverband, payroll of als zzp’er

Onze Interim Professionals zijn goed opgeleide werknemers die werkzaam zijn op tijdelijke basis met de zekerheid van een payroll-constructie. Het is daarnaast uiteraard ook mogelijk om als zzp’er bepaalde opdrachten in te vullen. Werken via Emplooyer biedt de mogelijkheid tot brede ontwikkeling en het opdoen van ervaring bij verschillende werkgevers. Wij zorgen daarbij vanzelfsprekend voor een marktconforme beloning.

 

De juiste match voor werkgever en werknemer

Net als bij werving en selectie voor vaste posities zijn wij van mening dat de tijdelijke rol optimaal dient aan te sluiten op de competenties en verwachtingen van de kandidaat. Alleen zo is een voor alle betrokkenen interessante en leuke periode met de juiste resultaten gegarandeerd. We leren onze kandidaten dan ook graag goed kennen, eerst telefonisch, maar daarna veelal ook tijdens een persoonlijk gesprek.

Ook bij interim procedures is vertrouwelijkheid vanzelfsprekend en zal Emplooyer kandidaten goed op de hoogte houden van de voortgang. Tijdens en tussen de verschillende opdrachten houden we graag contact met de kandidaat om deze waar nodig te begeleiden en te informeren.

 

Sectoren

Met deze activiteiten zijn wij primair actief binnen de bank & verzekeringssector en ICT. Binnen deze sector is sprake van grote veranderingen in het functiehuis. Technologische ontwikkelingen leiden tot de automatisering van administratieve processen, maar leiden ook tot nieuwe werkgelegenheid die betrekking heeft op bijvoorbeeld het analyseren van klantwensen en klantgedrag. Daarnaast bestaat er een toename van werkgelegenheid door verscherping van toezicht en regelgeving, alsmede door de groei van specifieke markten.

Graag wisselen wij met zowel opdrachtgever of kandidaat van gedachten over deze ontwikkelingen en de mogelijkheden binnen deze sector.