VEELGESTELDE VRAGEN

Wanneer krijg ik mijn loon uitbetaald?

Wij betalen op de 25e van de maand uit. Als dat in een weekend valt kan het zij dat je jouw inkomen wat later op de rekening staat.

Is werken als ZZPer mogelijk bij Emplooyer?

Ja geen probleem. De aankomende wetgeving zal echter nog steeds reden geven om op te letten als opdrachtgever. Maar in de gevallen dat de opdrachtgever geen blokkade opwerpt doen wij dat ook niet.

Kom ik in dienst bij Emplooyer als ik gedetacheerd word?

Het scheelt niet veel. Je wordt verloond via een payroll constructie. Maar de payroll company is wel direct gelieerd aan Emplooyer. Ze zit als het ware onder 1 dak. Voor jou wel zo gemakkelijk, je hebt alle contacten, inclusief de contacten over salaris en arbeidsvoorwaarden op 1 centrale plek.

Bemiddelen jullie ook vaste functies?

Jazeker, werving en selectie voor vaste functies wordt steeds belangrijker. Nu de markt aantrekt en de wetgeving aantrekkelijker wordt voor de opdrachtgevers ligt het voor de hand dat er meer zal worden ingezet op vaste functies dan voorheen. Een combinatie kan natuurlijk ook heel aantrekkelijk zijn voor opdrachtgevers. Eerst de kat uit de boom kijken en daarna in vaste dienst, dat zal in steeds meer gevallen interessant zijn voor kandidaten en opdrachtgevers.

Zitten jullie alleen in de financiƫle wereld?

Nee niet alleen. We hebben in het verleden ook mensen geplaatst bij de overheid en in de ICT sector. Daar worden we steeds beter in. Maar de eerlijkheid gebied te zeggen dat het managementteam zijn sporen in het bank en verkeringswezen heeft verdiend. Daar liggen de roots, daar is het grootste netwerk.

Hoe kan ik mij inschrijven en wat doen jullie dan voor mij?

Je kunt je op de contactpagina aanmelden. Als je je aanmeldt dan nemen wij telefonisch contact met je op. Wij doen in een aantal gevallen ook een online intake waarbij we je interviewen en ons echt inleven in jou als persoon. Onze filosofie is dat we onze kandidaten alleen aan onze opdrachtgevers moeten voorstellen als we ze goed kennen. Dus een persoonlijke ontmoeting is een volgende stap. Jij moet het gevoel hebben dat Emplooyer jouw club is, wij dat jij bij onze club hoort.

Waarom zou ik mij aanmelden bij Emplooyer?

Emplooyer is een ambitieus bedrijf. Het management team heeft een lange trackrecord in de financiƫle wereld en de ICT. De contacten bij verzekeraars en banken zijn tot op het hoogste niveau aanwezig en worden ingezet om jou net dat stapje meer te geven. De directe betrokkenheid bij jou als kandidaat, gecombineerd met een visie op de ontwikkelingen van de markt en jouw persoonlijke ontwikkeling moeten de rest doen. Wij staan een no nonsense aanpak voor en houden rekening met jouw visie en voorkeuren. Als je je inschrijft op de contactpagina dan gaan wij echt met jouw CV aan de slag.