MANAGEMENTTEAM

Ruud van der Vlies – General Manager
Muhterem Alan – Unit Manager Detachering en Werving & Selectie
Hans Peter van den Wijngaard – Managing Consultant

Ruud van der Vlies

Ruud van der Vlies is in 1962 geboren in Rotterdam. Hij studeerde Rechten en ging na zijn studie bij Nationale Nederlanden aan de slag als inspecteur levensverzekeringen. In 1997 begon hij als zelfstandig financieel adviseur, eerst gespecialiseerd in pensioenen, later breidde hij de diensten van zijn kantoor uit met hypotheken. In 2009 startte hij Total Transparency Financial Services en werd hij gevraagd het woekerpolis dossier te helpen oplossen voor o.a. ASR en Reaal. In de jaren daarna heeft hij met meer dan 100 zelfstandig adviseurs gewerkt aan het omzetten van meer dan 20.000 van deze polissen. Als mede directeur van Future of Finance Professionals ging hij zich in 2014 bekwamen in detachering, eerst van adviseurs op de eigen projecten, later kwamen daar ook andere financiële functies bij. In 2017 besloot hij het detacheringsstuk te verzelfstandigen en sindsdien is Emplooyer zijn detacheringsbedrijf. Ruud heeft in de jaren een zeer uitgebreid netwerk opgebouwd.

Muhterem Alan

Na zijn studie Management, Economie en Recht aan de Hogeschool van Utrecht was Muhterem Alan 22 jaar oud. Omdat hij zichzelf nog te jong vond om fulltime te werken, is hij de Master Bedrijfskundig Economie aan de Vrije Universiteit gaan volgen.
Afgestudeerd als Bedrijfskundig Econoom is Muhterem zich gaan oriënteren en kwam hij terecht bij detacheringswerk in het bank- en verzekeringswezen. Elke keer een nieuwe uitdagende opdracht, veel reizen, nieuwe mensen leren kennen bij grote en gerenommeerde bedrijven.

Muhterem heeft diverse opdrachten uitgevoerd; van operationeel uitvoerende werkzaamheden tot management functies bij o.a. Achmea, Aegon, ASR, ING, Delta Lloyd, TEB Bank, Rabobank en Reaal. Op een gegeven moment wilde hij graag zijn eigen detacheringsbureau, omdat het Muhterem een plezier doet om werkzoekenden te matchen met opdrachtgevers. Bij een succesvolle match zijn er alleen maar winnaars en dat geeft hem voldoening. Met Emplooyer ziet Muhterem boordevol mogelijkheden en een zonnig toekomst.

Hans Peter van den Wijngaard

Hans Peter van den Wijngaard studeerde Rechten in Rotterdam. Na deze studie kwam hij direct al in aanraking met de arbeidsbemiddeling. Hij werkte als intercedent bij Tempo Team in onder meer Den Haag om vervolgens de overstap te maken naar de verzekeringssector. In de jaren die erop volgden liepen werving en selectie en de financiele sector als rode draad door zijn carriere. Zo was hij in commerciele en adviserende rollen actief binnen onder meer ASR en Mercuri Urval.  Het zelfstandig ondernemerschap lonkte echter en in 2015 startte hij een eigen onderneming in de recruitment.

Met de toetreding tot Emplooyer begon een nieuwe fase, waarin de wens tot samenwerking met collega’s die elkaar aanvullen uitkwam. Hij is daarbij overtuigd van de toegevoegde waarde die Emplooyer in de markt heeft op het vlak van kwaliteit en innovatie.

RAAD VAN ADVIES

Willem van der Vorm

Enthousiaste, gedreven en zeer ervaren manager met 12 jaar bestuurlijke ervaring als directeur bij een drietal verzekeraars. De ervaring ligt vooral op het terrein van pensioen- en levensverzekeringen (daarnaast op projectbasis ook in de schade-verzekeringen gewerkt). Vanuit eindverantwoordelijke directiefuncties ook veel expertise opgebouwd op terreinen als verandermanagement, projectsturing, HRM en financieel management. Daarnaast de laatste jaren concreet gewerkt aan specifieke trajecten als Lean, Engagementversterking, strategie-ontwikkeling en Solvency-II. Ik ben een klantenmens, sterk gericht op kwaliteit en service, die ook gewend is om in complexe omgevingen en moeilijke omstandigheden te werken.
Mijn stijl van leidinggeven kenmerkt zich door inspireren, koers uitzetten, klantbelang altijd primair stellen én mensen ruimte en vertrouwen geven. Vanuit vertrouwen en gedrevenheid weet ik met mijn mensen concrete resultaten te boeken.

Specialties: Algemeen management, operationeel management, sales- en accountmanagement in B-to-B markten, verandermanagement en vanzelfsprekend strategisch management. Sterk in het begeleiden van concrete veranderingen en/of verbeteringen.